Merhabalar. Hatayı video oynatmak istediğimde alıyorum. Ekrandaki kutu başlığında "VoFilter Error" içerisinde ise "Uknown Error (0xFFFF0004) yazıyor. Çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz lütfen?
(Cihaz rcd330 plus)
(Cihaz rcd330 plus)
Vofilter error hatası
|
Merhabalar. Hatayı video oynatmak istediğimde alıyorum. Ekrandaki kutu başlığında "VoFilter Error" içerisinde ise "Uknown Error (0xFFFF0004) yazıyor. Çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz lütfen?
(Cihaz rcd330 plus)
10-06-2019, 11:33 AM
Ersin Bey cevabınız için teşekkürler. Affınıza sığınarak video program dosyasını mı yoksa komple teybin yazılımını mi yeniden yükleyeceğim. Teybin kendi içinde yazılımın yedeği var mı yoksa bir yedek bulul yeniden flashdisk vs ile mi yükleyeceğim??
Ersin Bey bunu anlatan bir link var mı? Zira nasıl yapacağımı bulamıyorum? Yada rica etsem anlatır mısınız?
[To see links please register here] nette böyle bir paylaşım var ama teyp modeli ve içeriği aynı değil gibi?
10-06-2019, 02:07 PM
Arkadaşlar çözüm yolunu yapabilecek bir arkadaş var mı? Forumda bulamıyorum saatlerdir?
(01-10-2019, 09:56 AM)ErsinCakir Wrote:Yakıt tüketimi 2 digit olduğunda ekranda görünmüyor nasıl çözebiliriz acaba ? |
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |