Rcd330 Plus Firmware and Language Update
Display problem RCD330 noname 187B - Printable Version

+- Rcd330 Plus Firmware and Language Update (https://rcd330plus.com)
+-- Forum: Rcd 330 Plus Firmwares & Guides (https://rcd330plus.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Rcd 330 Plus Other Downloads (https://rcd330plus.com/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: Display problem RCD330 noname 187B (/showthread.php?tid=7027)



Display problem RCD330 noname 187B - metkoe - 05-08-2020

Hi all,

I bought a RCD 330 noname 187B and I just mounted yesterday. The radio it self is working because I can hear the sound also the button lights are on and the touch sound is working.
The problem is that the display it self is remaining black.
I tried to restart it by keeping the power button for 30 sec and the restart was done because I saw that the lights of buttons were off and on again but still the problem of the display was remaining.

I would appreciate any feedback or any suggestion
Many thanks
Enri


RE: Display problem RCD330 noname 187B - G@kturks - 10-08-2020

(05-08-2020, 08:10 AM)metkoe Wrote:

[To see links please register here]

Hi all,

I bought a RCD 330 noname 187B and I just mounted yesterday. The radio it self is working because I can hear the sound also the button lights are on and the touch sound is working.
The problem is that the display it self is remaining black.
I tried to restart it by keeping the power button for 30 sec and the restart was done because I saw that the lights of buttons were off and on again but still the problem of the display was remaining.

I would appreciate any feedback or any suggestion
Many thanks
Enri

are you sure unit 187b  ? maybe Your unit Rcd360 , front panel  it with aux or no aux?


RE: Display problem RCD330 noname 187B - metkoe - 09-10-2020

The unit is 330 bought here: 

[To see links please register here]


After investigating a bit I saw that one of the cable connecting the motherboard with the screen is broken (cut) as shown in the photo. Funny part is that even after replacing them with the cables that the seller sent to me the problem is not fixed.

Now I have in one hand a seller that is acting exactly just like a scam and is not responding at all to my messages and on the other hand I have a defective device.

The only chance is to ask in this group if this problem can be solved ? 

Below you can find also a video of the problem :

[To see links please register here]


[To see links please register here]


[To see links please register here]