Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
187 A Noname Carplay Firmware Button Fixed
#11
(01-10-2018, 07:22 AM)EGR-guy Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.im going to take this off my radio . its got boot lag which sometimes takes the radio 4 mins to turn on and when using carplay satnav every time you stop the Nav looses your position

187A has 256mb ram you know this .. 187B is good or 187E
Arrow   You are not allowed to view links. Register or Login to view.  Blush
Reply
#12
Yes mate , mines from Keith with 512mb , came with 5.4.2.2 installed.

It’s just the button fix that’s an issue. The radio works absolutely perfect on 5.4.6.6 , stupidly face loading and navigating when using CarPlay with iPhone X 256mb
Reply
#13
(01-10-2018, 05:22 PM)EGR-guy Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.Yes mate , mines from Keith with 512mb , came with 5.4.2.2 installed.

It’s just the button fix that’s an issue. The radio works absolutely perfect on 5.4.6.6 , stupidly face loading and navigating when using CarPlay with iPhone X 256mb

5.4.2.2 no button fixed ?
Arrow   You are not allowed to view links. Register or Login to view.  Blush
Reply
#14
(01-10-2018, 05:46 PM)Gokturks Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
(01-10-2018, 05:22 PM)EGR-guy Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.Yes mate , mines from Keith with 512mb , came with 5.4.2.2 installed.

It’s just the button fix that’s an issue. The radio works absolutely perfect on 5.4.6.6 , stupidly face loading and navigating when using CarPlay with iPhone X 256mb

5.4.2.2 no button fixed ?

No mate 5.4,2,2 was original first firmware on no name 512mb 187a , 5.4.6.6. Is the later update by a month newer. Both have messed up buttons. 
Reply
#15
(01-10-2018, 06:07 PM)EGR-guy Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
(01-10-2018, 05:46 PM)Gokturks Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
(01-10-2018, 05:22 PM)EGR-guy Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.Yes mate , mines from Keith with 512mb , came with 5.4.2.2 installed.

It’s just the button fix that’s an issue. The radio works absolutely perfect on 5.4.6.6 , stupidly face loading and navigating when using CarPlay with iPhone X 256mb

5.4.2.2 no button fixed ?

No mate 5.4,2,2 was original first firmware on no name 512mb 187a , 5.4.6.6. Is the later update by a month newer. Both have messed up buttons. 

I dont have 187A i dont know but its button fix what i share link
Arrow   You are not allowed to view links. Register or Login to view.  Blush
Reply
#16
hi guys,
i have a headunit having 
device part number 6RDO35187A
HARDWARE 526
SOFTWARE 5314
BLUETOOTH C150
APPLE CARPLAY 210.81

CAN ANDROID AUTO BE ADDED TO THIS

THANKS
Reply
#17
you need to download this

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

then install the 5314 only
Reply
#18
hi guys i have noname 187a and i update with the 5.4.2.2 and the fix for butto not work. after i have update with 187b, but my 330 is crazy...

i turn on, it work for 2 second and later it stops and restart, i can't update any firmware bacuse i can't use any button.

Pls help me
Reply
#19
Same issues than EGR-guy with 187A Noname Android Auto & Carplay update

I install 1534 ( 187B ) Firmware

Everything works except now Mute is Phone,Setup is App and Phone is Setup.

I guess there is no software fix for that. Maybe I will try to find a brick one and swap buttons.

For reference:

My version bellow, bought from Keith

part Number: 6RD 035 187A (Modded Version)

Manufacturer: No Name (Tianbao, Tempo?)
OS: Linux
RAM: 512 MB
SW: 5215
HW: 526

supports:
carplay
Mirror link
RDS (bugged, station name is small below frequency)

keys:

FM / AM Mute
Media Set up
[Microphone] Phone
Reply
#20
(02-20-2018, 12:29 PM)Quartz85 Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.hi guys i have noname 187a and i update with the 5.4.2.2 and the fix for butto not work. after i have update with 187b, but my 330 is crazy...

i turn on, it work for 2 second and later it stops and restart, i can't update any firmware bacuse i can't use any button.

Pls help me

you're not supposed to put non compatible software on your 187A ....

you might burn your motherboard like gokturks did
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)



User Profile Send Private Message E-mail Find all posts Find all threads Mod Tools Admin Tools